Bli medlem av Arkivverkets debattforum

For å delta i debattene må du være registrert bruker. Her finner du en gjennomgang av registreringsprosessen.

Klikk på Bli medlem på vår forumside.

  • Visningsnavnet skal inneholde fullt navn
  • Du velger passord selv. Lag et passord du husker. Hvis du er usikker på hva som er et godt passord, se tips her: https://nettvett.no/passord/
  • Hak av for Jeg er ikke en robot
  • Du må lese retningslinjer for bruk og personvernvilkår, og hake av for at du godtar retningslinjer og vilkår for bruk, samt personvernvilkår.

Når du har klikket på Opprett konto blir det sendt en e-post til e-postkontoen du har oppgitt. Den inneholder en lenke som du må klikke på for å bekrefte at dette er din e-postadresse. Når det er gjort er kontoen aktivert, og du kan logge deg inn.

Du må hake av for "Jeg er ikke en robot" når du registrer deg. Da kan du bli bedt om å svare på et spørsmål som kan virke noe underlig. Dette er en sjekk for å unngå at programmer logger seg inn hos oss. Les mer her om denne typen kontroll: https://no.wikipedia.org/wiki/CAPTCHA.

Klikk på bildene som inneholder det som spørres etter, deretter på bekreft nederst til høyre.

Hvis du ikke greier å tyde hva som står i bildene kan du be om nye bilder ved å klikke på knappen nederst til venstre.

Visningsnavnet må være unikt. Hvis det finnes fra før har du, eller noen andre, allerede opprettet en konto med dette visningsnavnet. Hvis det er din egen konto, så kan du logge deg inn på den og du slipper å lage en ny konto. Hvis du har en navnebror hos oss, må du endre visningsnavnet ditt. Vi vil at du skal bruke ditt egentlige navn, men du kan eventuelt legge til et mellomnavn hvis du har det, du kan legge til noen tegn i navnet ditt, for eksempel Tone_Merete_Bruvik, eller du kan legge til et sted etter navnet ditt, for eksempel Tone Merete Bruvik, Bergen