Til deg som leter i 1920 tellingen - vi jobber kontinuerlig med å gjøre listene komplette, og oppdaterer underveis. Vi regner med at hele tellingen vil være søkbar i løpet av våren 2021. Les mer

Folketellingen 1920 – Pallen er klar!

Publisert: 2020-10-09

Etter siste oppdatering der Nord-Trøndelag var første fylke hvor alle personsedlene var ferdig transkribert, er de to andre pallplassene nå fordelt. Aust-Agder (nr. 2) og Oppland (nr.3).

For Aust-Agder betyr det 74 700 hjemmehørende personer fordelt på 36 by/herreder, og for Oppland 129 149 hjemmehørende personer fordelt på 37 by/herreder. Gratulerer til alle som har bidratt til å få disse fylkene ferdig transkribert.

Hvem som blir de neste til å kapre en poengplass gjenstår å se. Både Finnmark, Hordaland (Bergen unntatt), Møre- og Romsdal og Sogn- og Fjordane ligger godt an med relativt få områder igjen.

Vi har omtrentlig 80 % av landet ferdig transkribert, og mange er i sluttspurten med å levere. Vi trenger fremdeles noen som på kort varsel kan steppe inn å bidra der noen må gi seg eller trenger hjelp for å bli ferdig.

Kristiania er det område med flest ledige personsedler. Hvis 50 personer meldte seg, og de hver tok 1000 personsedler, og arbeidet seg ferdig i løpet av oktober, så er vi så godt som i mål med hovedstaden. Det er lov å drømme om stor oppslutning.