Fotograf av konfirmanter og presten utenfor kirke.
Konfirmanter i Lunder kirke 1913, Norderhov prestegjeld Konfirmanter i Lunder kirke; Norderhov, oppstilt til fotografering 22.07.1913. Fotograf: Ukjent. Institusjon: Statsarkivet i Kongsberg. Arkivnavn: Norderhov sokneprestkontor

Nye nettsider for Digitalarkivet

6. juni 2017 blir nettsidene for Digitalarkivet endret.

Publisert: 2017-06-06

Digitalarkivet skifter drakt. Det blir en del endringer i søk og visning, men innholdet av søkbare og skannede kilder er akkurat det samme som før.

Forsiden vår er ryddet

Forsiden til Digitalarkivet har vært en lenkesamling, og ikke vært enkel å forholde seg til for nye brukere. Vi har nå laget tydeligere innganger, f.eks. til eiendom og tinglysing.

Sidene fungerer bedre på mobiltelefoner

Sidene tilpasser seg nå skjermen de brukes på. Det betyr at de skal være enklere å bruke Digitalarkivet sine nettsider på mobiltelefoner og nettbrett, i tillegg til vanlige datamaskiner.

Variantsøk

Søker du etter personnavn vil du nå kunne søke i varianter av skrivemåter av navnene. Les mer om treff i ulike skrivemåter av navn .

Ikke alt er på plass ennå

Det er en noe funksjonalitet vi ikke har fått på plass til lanseringen 6. juni 2017. Les mer om hva som mangler og hva som kommer etter hvert i blogginnlegget: Nye digitalarkivet lanseres med noe redusert funksjonalitet